ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Πιστωτικές ή Χρεωστικές κάρτες

Παρακαλούμε δείτε παρακάτω τις κάρτες που δεχόμαστε:
null

Paypal

null
Δεχόμαστε πληρωμές μέσω Paypal

Τραπεζική Κατάθεση

Δεχόμαστε πληρωμές μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης

 

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Όλες οι παραγγελίες θα αποσταλούν από την Ελλάδα, ΕΕ.

WE SHIP WORLDWIDE:
Το STANDARD SHIPPING γίνεται συμπεριλαμβανομένου του χρόνου για την πραγματοποίηση και την επεξεργασία της παραγγελίας σας εντός 3-14 ημερών.
Όλα τα προϊόντα μας αποστέλλονται μέσω της Ελληνικής Ταχυδρομικής Υπηρεσίας ΕΛΤΑ, με ταχυδρομείο Α ‘Προτεραιότητας και παρέχεται Track Number.
Express shipping παρέχεται, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: Οποιοδήποτε πρόσθετο κόστος μπορεί να χρεωθεί λόγω των τοπικών δασμών ή φορολογικών νόμων που αφορά στον τοπο παράδοσης του πελάτη, καταβάλεται από τον πελάτη.

ΑΛΛΑΓΕΣ:
Εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] και ενημερώστε μας για τον αριθμό της παραγγελίας σας και τα ονόματα των αντικειμένων που σκοπεύετε να αλλάξετε.

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω διεύθυνση για να ταχυδρομήσετε την αλλαγή σας:
NUDE fashion culture, Αυγής 4 Αθήνα, Νέο Ηράκλειο, 14121, Ελλάδα

***Παρακαλούμε πολύ βεβαιωθείτε ότι το NUDE fashion culture είναι γραμμένο ορθά.

• Οποιαδήποτε επιθυμητή αλλαγή ή επιστροφή πρέπει να έχει σφραγίδα του ταχυδρομείου εντός 30 ημερών από την παραλαβή.
• Τα εμπορεύματα πρέπει να έχουν όλες τις ετικέτες προσαρτημένες και πρέπει να είναι στην αρχική τους, άθικτη κατάσταση.
• Τα αντικείμενα τακτικής πώλησης μπορούν να ανταλλάσσονται. Τα ρούχα που βρίσκονται σε ειδική προσφορά και έκπτωση, ωστόσο, δεν ανταλλάσσονται.
• Τα έξοδα αποστολής που επιβαρύνουν εσάς για την αποστολή των ενδυμάτων πίσω σε εμάς, δεν επιστρέφονται.
• Παρακαλείσθε να σημειώσετε ότι ανάλογα με τη μέθοδο αποστολής και τη χώρα προέλευσης, τα πακέτα επιστροφής ενδέχεται να διαρκέσουν 1-2 εβδομάδες για να φτάσουν στην Ελλάδα.
• Παρακαλούμε για την κατανόησή σας σε σχέση με το ότι δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ταχυδρομική υπηρεσία ή υπηρεσία ταχυμεταφορών που χάνουν οποιαδήποτε επιστροφή ή ανταλλαγή επιστροφής σε μας και δυστυχώς δεν θα μπορούσαμε να σας επιστρέψουμε οτιδήποτε σε αυτή την περίπτωση.
• Μπορούμε μόνο να αναλάβουμε αλλαγές για το ίδιο αντικείμενο σε νέο μέγεθος ή χρώμα (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα) και δεν μπορούμε να αναλάβουμε αλλαγές για δύο διαφορετικά ενδύματα.
• Σε ορισμένες περιπτώσεις, όταν ο courier δεν είναι σε θέση να παραδώσει επιτυχώς ένα πακέτο σε έναν πελάτη στη διεύθυνση που παρέχεται και αντ ‘αυτού επιστρέφει το πακέτο σε εμάς, δυστυχώς, θα χρειαστεί να χρεώσουμε ένα τέλος αναπλήρωσης 20€ για να αντισταθμίσουμε το χρόνο και το κόστος μας να επεξεργαστούμε την επιστροφή του πακέτου.